Stage informatie

 

Ilmarinen is een erkend leerbedrijf van Calibris en biedt stageplaatsen voor mbo'ers en hbo’ers in een zorg, welzijn of sport –beroep. We hebben stageplaatsen op de volgende afdelingen:

  • Wonen (24-uurszorg) 
  • Logeerhuis (24-uurszorg) 
  • Kinderdagcentrum 
  • Werkplaatsen voor volwassenen

Wat zoeken wij?

Onze voorkeur gaat uit naar stagiaires die minimaal een half jaar en minimaal 3 dagen per week stage kunnen komen lopen. Op die manier bieden we namelijk voldoende continuïteit van zorg aan onze zorgvragers. En dat vinden we belangrijk.

Wat bieden wij?

Tijdens je stage kun je rekenen op deskundige begeleiding. Je werkbegeleider ondersteunt je bij opdrachten en het ontwikkelen van een beroepshouding in de praktijk. Daarnaast is er een scholing door de stage coördinator gericht op de antroposofische visie op de zorg. Je ontvangt een stagevergoeding, zoals vastgesteld in de CAO Gehandicaptenzorg.

Stageplekken

Alle stageplaatsen publiceren wij op MijnCalibris. Ga naar de pagina van Ilmarinen om te kijken voor welke afdelingen we stageplaatsen hebben.

Heb je interesse in een stageplaats op Ilmarinen?

Je kunt je aanmelden via stagecoordinator@ilmarinen.nl.  De binnengekomen aanmeldingen worden 1 keer per week gelezen en beantwoord door de stagecoördinator. Ook voor andere vragen met betrekking tot stage kan je hier terecht.

Kijk hier voor de actuele vacatures binnen Ilmarinen.

Op zoek naar zorg?

Ambulante begeleiding kan ook wanneer het gezin op de wachtlijst staat.

Visie op zorg

Ilmarinen vindt zijn inspiratie in de antroposofische heilpedagogie en sociaaltherapie

 

Producten uit de dagbesteding

Er zijn vijf werkplaatsen: werkleerplaats, papier, linnenkamer, keramiek en textiel.